maanantai 30. toukokuuta 2016

Esittelyä! :)

Moi :) Mä aloitan nyt tällaisen lifestyle blogin! Tänne mä sitten kirjoittelen erilaisia tekstejä ja eri aiheista, mutta nyt mä ajattelin ensin vähän kertoa itestäni.


 Mä olen kohta viisitoista- vuotias tyttö nimeltä Rimma ja käyn siis vielä ainakin viikon ennen kesälomaa kasiluokkaa :D En harrasta mitään erityistä missään seuroissa, mutta vapaa-ajalla lenkkeilen, maalaan ja cruisailen laudalla <3 Joten ne kai sitten on mun harrastuksiani :) 
Meillä on yks tyttö koira, Miska <3 ja ei muita lemmikkejä tällä hetkellä. Mitäs muuta mä voisin teille kertoa, noo mulla on aika iso perhe, seitsemän henkinen, eli mul on neljä ihanaa sisarusta <3ja mä olen heistä toisiksi nuorin ja neljänneksi vanhin :D 

No mutta siinä oli teille nyt jonkin verran tietoa musta, ja tämä on siis lifestyle blogi ja tänne mä kirjottelen sitten kaikenlaista kuten myday tekstejä, resepti vinkkejä, DIY juttui ja ihan vaa tekstei eri aiheistakin :) lukijat saa myös laittaa kommenttia minkälaisia postauksia te haluisitte tai jotan muuta :) kommentit on aina kivoja ja tervetulleita! :)                                                       quotesgram.com3 kommenttia:

 1. Jeee, kivaa!! Tosi hieno tää ulkoasu! :)

  Sulla on muuten asetuksissa nyt niin että anonyymit ei voi kommentoida, jos haluat että nekin voi kommentoida niin laita asetukset silleen että anonyymi kommentointi on päällä. Kannattaa laittaa se silleen että voit ensin tarkistaa spostin kautta ne viestit niin ei tuu sitten mitään asiattomuuksia.

  Mukavaa bloggailua siskoseni <3

  VastaaPoista
 2. Okei kiitos! Mä koitan laittaa ne silleen asetuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Ja kysy jos tulee jotain ongelmia jossain nii koitan neuvoo!

   Poista