maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulukuun viikonloppu 17.-18.12.LAUANTAI

   Launtai aamu meni ihan rauhallisella tahdilla ja hyvällä fiiiksellä siitä, että tästä olisi tulossa hyvä viikonloppu! Heräsin joskun puoli kymmenen aikaan virkeänä uuteen päivään. Söin aamiaista, kävin suihkussa ja tein muutenkin kaikki aamutoimet mitä nyt yleensäkkin aamuisin teen. 


Vohveli hillolla ja kiiviä

    Ennen liikkeelle lähtöä söin vähän iltapalaa ja sitten kahden aikaan lähdin äidin kyydillä isosiskoni kämpille jossa meidän oli tarkoitus ruveta leipomaan huomisille siskon syntymäpäiville kakkua ja olin myös jäämässä hänen luokseen yökylään. Suunnitelmliin tuli kuitenkin vähän mutkia matkaan ja sisko tulikin kotiinsa vasta viiden jälkeen, joten olin hänen luonaan jonkun aikaa itsekseni; siivoilin, katsoin Netflixiä ja luin Demi-lehtiä. Sisko pääsi kuitenkin lopulta tulemaan ja lähdimme oikeastaan suoraan kauppaan, koska meillä oli niin nälkä että oli pakko lähteä heti hakemaan ruokaa! 

   Kotiin kun vihdon päästiin niin ruvettin heti väsäämään pizzaa! Ja jälkkäriksi oli jääelöä. Voisko olla parempaa lauantai illan ruokaa! 

Pizzaa

Meidän jäätelöt jälkiruoaksi

   Alunperin suunnitelmissa oli tehdä kakku siis lauantaina. Kuten kuitenkin sanoin niin suunnitelmiin tuli pieniä muutoksia sillä kun me oltiin saatu syötyä niin kello oli jo niin paljon, että ei me millään jaksettu alkaa kakkua enää kokoamaan, joten päätettiin jättää se vasta seuraavan päivän aamuun. Vaikka en tosin tiedä oliko se nyt sitten loppujen lopuksi niin hyvä idea kun sunnuntai aamuna tulikin sitten aika kova hoppu, mutta ei siitä vielä sen enempää. 

  Syömisen jälkeen me vain loikoiltiin sängyssä, kateltiin telkkaria ja otettiin iisisti! Oli mukavaa.SUNNUNTAI

   Sunnuntaina vietettiin siskoni syntymäpäivää jokä ei tosin ollut vielä hänen oikea synttäripäivänsä, mutta joka tapauksessa menin hänelle aamulla laulamaan ja vein aamiaista sänkyyn. Siinä me sitten jonkun aikaa oleiltiin kunnes ruvettiin aamutomiin; käytiin suihkussa, puettiin yms. Sitten olikin aika ruveta siivoomaan. Laitettiin  musat täysille ja siivous alkoi! Aamupäivästä käytiin ulkona myös vähän kuvailemassa ja väsättiin myös se kakku jota ei illalla jaksettu velä tehdä, mutta hieno ja uniikki kakku tuli.


Kakku

Kuvailuja
                                             
   Yhden aikaan tuli vieraita ja juhlittin siskoa. Koko kämppä oli täys sukulaisia ja oli ihana nähdä niitäkin kaikkia yhdellä kerralla pitkästä aikaa. Tarjolla oli myös kaikkea muutakin hyvää kakun lisäksi ja oli kyll hyvää!


Minä ja sisko

   Vieraat rupesivat ehkä joskus neljän viiden aikaan lähtemään ja ajelemaan pois päin. Minä jäin vielä sinne enkä lähtenyt muiden mukana kotiin. Jäin sinne vielä vähän "siivoilemaan"... Selvä, myönnän että, ei me vielä silloin kovinkaan paljon siivoiltu, mutta kuhan vähä chillatiin ja syötiin vielä ylijäämä herkkuja... Illemmalla mä lähdin vielä sitten kävelemään kotiin päin ja matkalla fiilistelin vielä musiikin tahtiin. 

   Kotona en oikeastaan mitään erikoista tehnyt. Söin vähän jotain ruokaa, kävin koiran kanssa lenkillä ja kirjoittelin tätä postausta tänne. 

   Sellainen oli mun viikonloppu, oli aika paljon kaikkee kivaa tekemistä. Ja nyt on kyllä yllättävän hvä fiilis ottaen huomioon sen että huomenna on taas maanantai, mutta kun se on viimeinen viikko ennen joululomaa! Ihanaa, sitten on vihdoin loma!


Kauniita unia
   

1 kommentti: