torstai 15. joulukuuta 2016

Joulunodotus < 3   Moikka taas pitkästä aikaa! Kuten ehkä olette huomannutkin niin en ole nyt aikoihin tänne postaillut, mutta  ajattelin nyt vähän skarpata ja tänne kirjoitella. 

   Minulle kuuluu ihan hyvää, ei nyt mitään maatamullistavaa ole tapahtunut. Tämä peruskoulun viimeinen vuosi on itselläni nyt jo hyvin käynnissä niin koulu töitä kyllä riittää ihan pitkälle tähtäimellekkin ja nyt kun joulukin on jo ihan KOHTA!<3 Ja ehkä nämä ovatkin yhdet syyt näihin vähäisiin postauksiin. Toivottavasti teillekin kuuluu ihan hyvää!Talvi 2016 <3


School day!

   Nyt kun tämä joulukin on jo kohta täällä niin ajattelin kirjoitella tänne nyt vähän omia joulu lahja toiveita ja ajatuksia kun niitä on joutunut tässä mietiskelemään, kun sukulaiset ovat niitä minulta kyselleet! Tässä tulee nyt vähän tämmöisiä juttuja mitä olis kiva joskus saada tai tarvitsisin. Let´s start!

  •    After Eight minttusuklaa<3 -Se on vaan niin LOVEE<3 Ja suklaa kuuluu jouluun aina. Ja tuo lause voi kuulostaa hassulta minun suusta, ainakin mun tuttujen mielestä koska mä en siis nuorempana tykännyt yhtään suklaasta, mutta nyt alan jo oppia siitä tykkäämään!
  • Rusto korvakoru lävistys -sellaisen olen jo kauan halunnut ottaa, mutta en ole saanut aikaiseksi tai ei ole ollut massii vielä siihen. 
  •  Nudevärisiä matta kynsilakkoja -no niitä ois kiva olla, vaikka en ole mikään kynsilakka ihminen, mutta ne nude väriset matta lakat on aika hienoja ja niitä voisi ehkä itsekkin käyttää!
  • Kuulokkeet -Ja en nyt tarkoita nappikuulokkeita , vaan ihan sellaisia kunnon. Sellaiset oikeasti tarvitsisin, koska rakastan kuunnella musiikkia ja etenkin jos niistä kuuluu hyvin BASSOT<3 
  • Villa/pörrö sukat! -sellaiset tulee aina hyvään käyttöön ja niitä on mukava saada jouluna paketeista :) 

<3
   
   Siinä olin omia joulu lahja toiveita. Ei sitä tiedä, että saanko jotain noista, mutta oli vain kiva suunnitella ja miettiä että mitä sitä oikein toivoisi ja tarvitsisi ja se oli hauskaa ajanvietettäkin!

   Tästä tuli nyt tällainen teksti ja seuraava postaus tulee varmasti pian. 

                     !!!HYVÄÄ JOULUNODOTUSTA!!! <3
       

1 kommentti: